Cloud.png

Cloud

Cloud is tegenwoordig de hype waar wij allemaal aan meedoen, maar deze hype brengt zeker zijn voordelen met zich mee.

De volgende cloud diensten bieden wij u aan, met als doel uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

  • Office 365. Beter bekend als het nieuwe werken, en is de cloudoplossing van Microsoft. Op deze wijze staat uw mail en bedrijfsdata centraal op een “cloud server” opgeslagen en is het dus ook ten alle tijden te bereiken. Zelfs als er geen internet beschikbaar is, staat uw data alsnog lokaal op uw systeem opgeslagen. Hierdoor mist u nooit informatie, maar bent u toch in staat gebruik te maken van het nieuwe werken! Overigens betaald u per maand, en heeft u geen lastige jaarabonnementen.

    Tevens is uw organisatie met Office 365 volledig klaar om optimaal te kunnen samenwerken. Documenten delen met collega's of zelfs klanten is geen enkel probleem en verhoogd daarom uw productiviteit.

  • Eurolym ICT Anti-Virus. Dit is een belangrijk onderdeel in de wereld waar wij vandaag de dag in leven. Door het aanbieden van virusprogramma’s en externe firewall kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf een stuk veiliger te werk zal gaan. Ook deze kosten zijn per maand en dus schaalbaar.

  • Data opslag. Uw data is zonder twijfel het belangrijkste in uw organisatie, want zonder kunt uw bedrijf geen stap meer zetten. Dus stelt u zich voor dat door middel van brand of waterschade al uw data verloren is gegaan, dan kunt u geen kant meer op. Daarom heeft Eurolym ICT Services de mogelijkheid om u een back-up aan te bieden. Hiervoor dragen wij zorg over de data en kunt u in geval van een “worst case scenario” toch verder werken. Ook data opslag gaat per maand en is daarom zeer schaalbaar.

  • Hosted Exchange. Dit is een onderdeel van Office365, maar verdiend hier een stukje extra aandacht. Hosted Exchange is e-mail in hybride cloud, wat wil zeggen dat uw mail volledig in de cloud draait maar toch lokaal te benaderen is. Door continue synchronisatie van e-mail, agenda’s en contactpersonen is samenwerking binnen deze hosted Exchange oplossing optimaal.

  • Private Cloud. Door on-premise servers te vervangen voor cloud servers, vervalt voor uw bedrijf de enorme investering die dit met zich meebrengt. Private cloud kan volledig worden ingericht zoals een lokaal netwerk, waarbij private cloud het voordeel heeft om altijd beschikbaar te zijn. Overal ter wereld!