Een klein woord over ons

foto bus

“Een partij zonder keuzemenu en lange wachtrijen”

Eurolym ICT Services is een ervaren speler op de markt van automatisering voor het Midden en klein bedrijf. Door middel van meer dan 20 jaar aan ervaring, kunnen wij u precies vertellen welke stappen wijs zijn om te nemen.

Wij zijn een bedrijf dat zelf weet hoe vervelend het is om een nummertje te zijn bij een grote speler, en daarom willen wij u in de ICT volledig kunnen ontzorgen. Wij zijn het aanspreekpunt, ongeacht het probleem. En dan betekend niet dat er een wachtrij van een kwartier is.

Partners

Eurolym ICT Services werkt met onder andere de volgende bedrijven samen. Wij willen graag door middel van diverse samenwerkingen ervoor zorgen dat er altijd vertrouwde personen in uw omgeving komen en waarvan wij weten dat deze de juiste kennis en werkwijze hebben om een goede oplevering te doen.

Stelling Beveiliging & Telecommunicatie

Stelling Beveiliging & Telecommunicatie

 

 

 

 

Met Stelling Beveiliging & Telecommunicatie kan Eurolym ICT Services de klant volledig voorzien van alle mogelijke beveiligingsmaatregelen voor uw huis of kantoor. Bijvoorbeeld door de uitrol van VoIP bij een klant, is het noodzakelijk ook het alarm over te zetten op IP doormelding. In combinatie met Stelling Beveiliging & Telecommunicatie is dit mogelijk en hoeven wij een klant niet op te zadelen met dergelijke problemen. Alles wordt direct geregeld.