Altijd online. Waar en wanneer u dat wilt.

Gigaset-SL750H-Pro-schuin-voor-in-houder
VoIP&Mobiel.png

VoIP & Mobiel

Altijd online. Waar en wanneer u dat wilt.

 

Eurolym ICT services biedt bedrijven en consumenten Voice over IP aan, ook wel VoIP genoemd, in Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Met VoIP bespaart u maandelijks op de kosten van telefonie, omdat deze techniek niet meer over de ouderwetse ISDN lijn gaan, maar over het internet. Kort gezegd betekend dit dat u als organisatie niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale, de aanleg van ISDN en dure onderhoudskosten.

Naast de besparing die het in de organisatie kan opleveren (in sommige gevallen wel tot 30%) zijn er ook veel meer mogelijkheden met VoIP. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een extra telefoonnummer toevoegen, zonder hoge eenmalige kosten. Ook de gesprekskosten zijn per maand beduidend lager dan ISDN.

Zo bent u ten alle tijden bereikbaar, zelfs als er geen internet op uw locatie beschikbaar is. U kunt gemakkelijk via een mobiele app inschakelen op uw telefooncentrale op drukke momenten en er is zelfs een mogelijkheid om uw centrale te koppelen met uw CRM pakket, zoals Outlook of Exact.

VoIP is een zeer schaalbaar product en wordt ook aangeboden per maand. Gaat uw organisatie groeien ? Dan voegt u gemakkelijk een aantal licenties toe. Maar stel dat uw organisatie krimpt, haalt u er zo een aantal licenties af. Makkelijk toch?

Voor VoIP zijn ook VoIP geschikte toestellen nodig. Wij werken onder andere met YealinkPanasonicGigasetTiptel en Grandstream. De reden dat wij voor deze merken hebben gekozen, is vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten. Alleen het beste is voldoende om onze klant te adviseren!

Bent u benieuwd of wij een besparing kunnen realiseren voor uw bedrijf ? Neem gerust contact met ons op!

yealink_sip-t56a_2.jpg